Kapitaalophaling project Rebaix/Bouvignies uitgesteld

Vorig jaar kregen wij het nieuws dat onze windturbineleverancier vertraging had met het leveren van de turbine-onderdelen. Hierdoor werd de timing voor het realiseren van het windproject Rebaix/Bouvignies onzeker. Daarom beslisten we de kapitaalophaling voor dit project uit te stellen.

De funderingswerken werden in maart hervat, en zijn tot nu toe goed verlopen. Ook andere aspecten aan de werf, zoals de elektrische aansluiting op het net, verliepen volgens plan.

Als coöperatie organiseren we elke kapitaalophaling zo dat we enkel geld ophalen op het moment dat we zeker zijn dat we het kunnen investeren in een gebouwde windturbine. En dit zo dicht mogelijk bij het moment dat de windturbine operationeel is. Dit laat ons toe de meerwaarde voor de coöperanten te verhogen en de risico’s zoveel mogelijk te beperken.

De plaatsing van de turbines staat nu gepland voor eind 2020. Van zodra er een exacte datum is geprikt voor de opstart van de turbines, zullen we de kapitaalophaling organiseren.

Heeft u interesse om te investeren in dit project? Laat hier uw gegevens achter en wij contacteren u van zodra er een nieuwe datum voor de kapitaalophaling vastligt.