Coöperant worden

Investeer mee in groene energie

Een investering in Eoly Coöperatie is een investering in duurzame en lokale energieproductie. Elke participant wordt mede-aandeelhouder van de windturbines van de coöperatie en profiteert ook mee van de opbrengst ervan. Eoly Coöperatie is een nationale coöperatie, waardoor je als participant meteen mede-aandeelhouder wordt van alle turbines, waar ze zich ook bevinden.

Het is op dit moment niet mogelijk om te participeren. Een volgende mogelijkheid tot deelname zal er zijn nadat de definitieve vergunningen zijn verkregen voor een nieuw windpark. Dan kunnen eerst omwonenden en nadien ook andere geïnteresseerde coöperanten, klanten en personeel van Colruyt Group aandelen kopen van de coöperatie.

* Verplichte velden

When can you participate?

Wanneer kan ik participeren?

Eenmaal de definitieve vergunningen voor een nieuw windpark verkregen zijn, kunnen eerst omwonenden en nadien ook andere geïntereseerde particulieren B-aandelen kopen van de coöperatie.

Wil je meteen geïnformeerd worden wanneer je kan investeren in één van onze windparken? Vul dan het contactformulier in.

Bekijk onze projecten